Individ din Dornești, în arest preventiv fiind acuzat că a violat și tâlhărit o femeie din Rădăuți. Bărbatul era eliberat condiționat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din localitatea Dornești, județul Suceava, a fost arestat preventiv pentru viol și tâlhărie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au anunțat, joi, că a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de Cristi Virgil Hotea pentru tâlhărie calificată și viol.

Acesta este acuzat că în 23 decembrie 2016, în jurul orei 21.30, a acostat o femeie de 56 de ani din municipiul Rădăuţi, în timp ce aceasta mergea pe Calea Cernăuţi din localitate, după care, sub ameninţări, a condus-o pe o alee laterală, iar prin constrângere a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, până la ora 23:30. Ulterior, el i-a furat telefonul mobil şi a fugit.

Femeia a suferit leziuni pentru care a necesitat două – trei zile de îngrijiri medicale.

Hotea a fost ridicat de polițiști marți seara și a fost reținut până miercuri seara când a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Parchetul Rădăuți notează că bărbatul a fost condamnat în  2006 de Tribunalul Botoşani la o pedeapsă de 7 ani şi şase luni de închisoare, pentru mai multe infracţiuni de tâlhărie.

El  fusese eliberat condiţionat în anul 2009 rămânând cu un rest de executat de 839 zile, iar noile fapte le-a comis în stare de recidivă.

 


Intră acum și în grupul de