Hipermarket-ul Real din Suceava, vândut de Metro Group companiei Terazone din Cipru


Intră acum și în grupul de

Hipermarket-ul Real din Suceava a fost vândut de compania Metro Group către o companie înregistrată în Cipru.

Compania Terazone Entreprises Limitid din Cipru a finalizat, vineri, achiziționarea celor patru magazine Real din România ce aparțin Metro Group, potrivit profit.ro

”METRO GROUP a vândut părțile sociale deținute în cadrul Real Hyper Magazine SRL (care operează 4 magazine în România), companiei Terazone Enterprises Limited. Tranzacția a fost finalizată astăzi, 20 ianuarie 2017, moment în care noul proprietar a devenit deținătorul legal al acestor părți sociale”, a transmis compania la solicitarea Profit.ro.

Sursa citată arată că vânzările celor patru magazine s-au situat, în anul fiscal 2015/2016, la 57 milioane euro, în creștere de la 49 milioane euro în 2014/2015.

 

Terazone Enterprises Limited este reprezentată, printre alții, de Dusan Wilms, cel care a condus atât operațiunile Metro Cash&Carry în România, cât și pe cele ale Real Hyper Magazine, de la tranzacția cu Auchan până la mijlocul anului trecut.

Metro Group mai avea în România patru magazine, în Arad, Constanța, Oradea și Suceava, după ce a vândut 20 de magazine din țară companiei franceze Auchan.


Intră acum și în grupul de