Viceprimarul Lucian Harșovschi face apel către suceveni să se implice în alegerea conducerilor asociațiilor de proprietari


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a făcut un apel sucevenilor să participe la alegerile pentru conducerile asociațiilor de proprietari care se desfășoară până la sfârșitul lunii martie.

Harșovschi a reamintit sucevenilor că între 15 ianuarie – 31 martie sunt alegeri pentru conducerile asociațiilor de proprietari.

„Adresez un apel către suceveni să se implice și să se prezinte la Adunarea Generală a Acționarilor!”, a menționat viceprimarul Sucevei.

El a transmis și conducerilor asociațiilor de proprietari să nu uite că există obligativitatea ca 80 la sută din suceveni să semneze pentru convocarea alegerilor.

Harșovschi a reamintit că pe listele de plată trebuie să apară indemnizația președintelui, salariul administratorului și a celorlalți angajați.

Sucevenii care doresc să afle mai multe informații despre aceste alegeri pot să se interseze la sediul asociației de proprietari, sau telefonic la numărul 023-0212696 int. 141/241.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de