Acasă Actualitate Rapoartele SRI si SIE ajung fara probleme in ziare

Rapoartele SRI si SIE ajung fara probleme in ziare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Tudor Mohora a solicitat vineri, Comisiei de Control a activitatii SRI si a celei de Control a activitatii SIE, sa stopeze „din fasa” încercarile unor politicieni aflati la putere de a „folosi Serviciile Secrete ca elemente de campanie electorala”. Tudor Mohora a spus, într-o conferinta de presa, ca o serie de ziare centrale au început sa primeasca rapoartele de la SRI, lucru ce nu i se pare normal. „Exista chiar un ziar central care nici macar nu mai face efortul de a asimila informatiile primite. Ia nota SRI si o transmite ca atare”, a spus parlamentarul sucevean.

Acesta sustine ca respectivul cotidian central, al carui nume nu a dorit sa-l pronunte, a facut o serie de asa-zise dezvaluiri despre afacerile „cu arme” ale ministrului sanatatii Eugen Nicolaescu.



„Eu unul nu cred ca ministrul ar fi facut export de arme de când este în functie. Iar daca a facut înainte, ceea ce nu prea cred, unde au fost Serviciile secrete si ce-au asteptat ca sa-l informeze pe presedinte si sa se ia masurile care se impuneau?”, a mai spus deputatul Mohora.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version