PNL este prima organizatie politica ce-si lanseaza candidati de primar pentru toate cele 114 localitati ale judetului


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 1000 de liberali suceveni din toate colturile judetului au fost prezenti la lansarea candidatilor de primar pentru toate cele 114 unitati admintrativ-teritoriale ale judetului. Specificitatea momentului a constat în faptul ca PNL este primul partid care-si prezinta toti cei 114 oameni cu care doreste sa câstige cât mai multe fotolii de edil-sef.

Sala mare a Casei Culturii din Suceava a fost decorata într-un mod inedit, cu baloane galbene umplute cu heliu si lasate libere la semi-înaltime, purtând însemnele partidului, iar toti cei prezenti au primit din partea organizatorilor câte o esarfa galbena. „Balul” a fost deschis de formatia DESPERADO, care, înainte ca politicul sa puna stapânire pe moment, au însufletit atmosfera cu hiturile lor.  

Fiecare dintre cei peste 100 de candidati au fost prezentati de sefii de zona si aplaudati la scena deschisa. Liberalii au avut în vedere, în primul rând sa dea un mesaj de forta catre celelalte partide, si mai ales catre PD-L Suceava, care a „decimat” efectiv PNL dupa plecarea mai multor lideri judeteni, printre care si presedintele Organizatiei judetene. Cert este ca sentimentul general creat a fost de echipa unita si dornica sa faca performanta la viitoarele alegeri locale din luna iunie.  

Cel mai înfocat dintre sefii de zona a fost primarul de Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care nu a prezentat candidati de primar, ci „primarii localitatilor de care raspund”. Acesta a avut în final si o serie de îndemnuri la efort sustinut catre cei prezenti în sala si a explicat ca de acum înainte ceea ce conteaza este curajul de „a ne lupta de la egal la egal cu adversarii nostri politici”.

Lansarea candidatilor s-a terminat cu imnul oficial de campanie al liberalilor suceveni, piesa trupei DESPERADO… „Daca-s fi primar!”.­
­


Intră acum și în grupul de