Sucevenii nu se lecuiesc de boala vitezei


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni au aplicat în week-end 210 sanctiuni pentru depasirea limitei maxime a vitezei. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata si duminica, între orele 09.00 – 12.00 si 17.00-20.00, pe raza judetului s-au organizat actiuni în vederea prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulatie, în special depasirea limitei legale de viteza si depistarea conducatorilor auto care conduc autovehicule dupa ce au consumat bauturi alcoolice.  

Astfel, au fost aplicate 351 sanctiuni contraventionale, în valoare de 32.200 lei, din care una pentru alcool, 210 pentru viteza, 16 pentru lipsa centurii, 5 pentru defectiuni, doua pentru treceri pe semaforul rosu. De asemenea, au mai fost amendati 20 de pietoni, 5 biciclisti, doi carutasi, 17 conducatori de mopede.

Potrivit IPJ Suceava, au fost retinute în vederea suspendarii un numar de 11 permise de conducere, din care: trei pentru viteza mai mare de 50 km/h în localitate, unul pentru alcool, patru pentru neacordarea prioritatii vehiculelor, doua pentru trecere pe rosu la semafor si unul pentru depasire neregulamentara, fiind retinute si trei certificate de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de