Trafic blocat pe DN 2 între Pătrăuți și Dărmănești în urma unui accident: Un TIR a intrat pe contrasens și a acroșat o mașină ce s-a rotit și a lovit alte mașini


Intră acum și în grupul de

Circulaţia rutieră între Pătrăuţi şi Dărmăneşti a fost blocată, luni, circa o oră și jumătate,  în urma producerii unui accident rutier, după ce un tir care a intrat pe contrasens a acroşat o maşină rotind-o pe carosabil, iar maşina a lovit alte trei maşini, în urma acestui eveniment o persoană a fost rănită uşor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, luni, că o ambulanţă  fără pacienţi, care circula pe DN2, a intrat în coliziune cu un alt vehicul, iar în urma acestui incident s-a creat un miniblocaj în zona localităţii Dărmăneşti.

Epureanu a spus la câteva minute după această coliziune, un autotren a intrat pe contrasens şi a acroşat o maşină ce venea din sens opus, în urma impactului maşina s-a rotit pe carosabil atingând alte trei autovehicule.

El a precizat că o persoană aflată în maşina acroşată de tir a suferit răni uşoare fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar şoferii autovehiculelor implicate în accident au fost transportaţi la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Epureanu a menţionat că circulaţia în zona respectivă a fost blocată iniţial pe un singur fir, apoi pe ambele sensuri de mers, la faţa locului efectuându-se cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a precizat că patru persoane au fost transportate la spital cu două autospeciale SMURD şi două ale SAJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de