Adolescentă de 16 ani, rănită într-un accident la Preutești. Șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului, a intrat într-un gard, după care a acroșat un autoturism


Intră acum și în grupul de

O adolescentă în vârstă de 16 ani din orașul Dolhasca a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce mașina în care se afla a intrat într-un gard, după care a acroșat un autoturism.

Potrivit Poliției Județene, luni, la ora 13:24,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, pe raza satului Preutești, un tânăr de 21 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard, după care, a acroșat un autoturism staționat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei minore de 16 ani, din orașul Dolhasca, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de