Bărbat din Vama care a amenințat cu moartea doi polițiști, cercetat sub control judiciar pentru ultraj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Vama care a amenințat cu moartea doi polițiști care l-au prins când descărca material lemnos fără documente legale este cercetat sub control judiciar pentru ultraj.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, a anunțat că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, faţă de un bărbat din comuna Vama pentru ultraj.

Potrivit unui comunicat de presă, în 3 februarie, printr-un apel la 112, s-a sesizat  faptul că respectivul bărbat transportă material lemnos fără a deţine documente legale de însoţire, motiv pentru care la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie format din doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 14  Poliţie Rurală  Vama.

La faţa locului a fost depistat bărbatul reclamat care împreună cu un altul, descărcau butuci din căruţă, aruncându-i în curtea adiacentă drumului pe care se aflau.

Agenţii de poliţie au încercat legitimarea celor doi, însă numitul Baltag N. a refuzat să prezinte actele de identitate, având o atitudine recalcitrantă faţă de agenţii de poliţie.

În continuare, agenţii de poliţie au încercat să-l conducă la secţia de poliţie, în vederea identificării, însă Baltag N. a refuzat să-i însoţească pe poliţişti, i-a ameninţat în mod repetat pe aceştia cu acte de violenţă, după care s-a îndreptat spre atelajul  hipo de unde a luat o bâtă din lemn cu lungimea de circa doi metri, îndreptându-se în mod ameninţător înspre cei doi agenţi de poliţie, cu intenţia vădită de a-i lovi, ameninţându-i cu moartea.

Baltag N. a fost imobilizat şi încătuşat de către cei doi agenţi de poliţie, fiind ulterior condus  la Secţia de poliţie Vama.


Intră acum și în grupul de