Un nou furt din mașină în plină zi în municipiul Suceava prin aceeași metodă de operare, respectiv spargerea geamului unei portiere


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a rămas fără o borsetă pe care o lăsase în mașina parcată pe o stradă din municipiul Suceava după ce hoții au spat geamul unei portiere în plină zi.

Astfel, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, joi la ora 14.50, prin 112  de un suceveanc de 47 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența suceveanului, care, a lăsat bunuri de valoare la vedere, în interiorul autoturismului parcat pe o stradă din localitatea de domiciliu, în cursul zilei de joi  în intervalul orar 14.30 – 14.45, prin spargerea geamului unei portiere, hoții au furat din interior o borsetă cu acte și alte bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 400 lei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

În ultima perioadă în municipiul Suceava au fost înregistrate mai multe furturi din mașini prin aceeași metodă de operare.

De aceea, poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a vehiculelor, dar şi cu privire la locaţiile de parcare şi la bunurile pe care cetăţenii le lasă în interiorul autoturismelor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de