Un tânăr băut și fără permis din Cârlibaba a intrat cu mașina într-un stâlp, rănind o femeie aflată în mașină


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, băut și fără permis din Cârilba a intrat, duminică dimineața, cu mașina pe care o conducea într-un stâlp, rănind o femeie pasageră în autoturism.

Astfel, duminică dimineața la ora 01.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, pe raza comunei Cârlibaba, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, un tânăr de 18 ani din localitate, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, a fost rănită o femeie de 33 de ani din comuna Cârlibaba, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”  şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de