Patru răniți în urma unui accident produs în Câmpulung Moldovenesc după ce o femeie nu s-a asigurat când a virat la stânga


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite în Câmpulung Moldovenesc, sâmbătă, într-un accident rutier produs după ce o femeie care conducea un autoturism a virat la stânga fără să se asigure.

Astfel, conform Poliției Județene Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în apropierea intersecției cu strada Nicolae Iorga, o femeie de 42 de ani din localitate, a pătruns pe sensul opus cu intenția de a efectua o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, fără să acorde prioritate, moment în care, a intrat în coliziune cu un  autoturism condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani.

În urma accidentului, a au fost răniți femeia care a provocat coliziunea, un bărbat de 45 de ani din Câmpulung Moldovenesc, pasager în autoturism, dar și doi bărbați de 25 și 35 de ani, ambii din județul Iași, pasageri în celălalt autoturism.

Răniții au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale,dar nu au rămas internați.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de