Accident cu multe neclaritati la Calinesti Enache


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni încearca sa descâlceasca itele unui accident petrecut în Calinesti Enache . Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 10.00, C. Mihai din comuna Darmanesti, a sesizat faptul ca în seara de miercuri, între orele 20.00-21.00, în timp ce se deplasa pe drumul comunal neclasat de pe raza satului Calinesti Enache, comuna Darmanesti, în apropierea podului de peste pârâul Hatnuta, a fost acrosat de un moped a carui conducator nu a oprit, în urma impactului fiind trântit la pamânt.

Victima prezenta escoriatii în zona fetei si acuza dureri la piciorul stâng si umarul drept, însa pâna în momentul sesizarii evenimentului, nu se prezentase la nicio unitate medicala pentru a i se acorda îngrijiri.

Dupa cercetarea locului faptei, coroborata cu declaratia victimei si prezentarea leziunilor acesteia, s-a concluzionat faptul ca exista neconcordanta vadita între aceste elemente, fiind necesara concluzia unui medic legist, care va stabili daca leziunile victimei au fost produse în cadrul unui accident de circulatie sau în alte împrejurari.

Cercetarile vor fi continuate în functie de rezultatul examinarii medico-legale a victimei, dupa care se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de