COMUNICAT DE PRESA : Pentru Ion Lungu, pensionarii sunt vinovati de aglomerarea traficului


Intră acum și în grupul de

Dupa ultimele studii efectuate de “chimistul numarul 1” al Sucevei,  primarul Ion Lungu, în care concluzia finala a fost aceea ca “spalatul pe picioare” poate modifica traseul de alimentare cu apa al cartierului Burdujeni, halucinantul edil a gasit în analizele sale si sursa aglomeratiei transportului local.

Vineri, 4 aprilie a.c., într-o declaratie la Radio Impact 21, primarul afirma ca “transportul local este îngreunat de acordarea gratuitatilor pentru pensionari”.

În fata acestor afirmatii arogante si lipsite de orice respect pentru pensionarii suceveni, candidatul PSD la functia de primar, OVIDIU DONTU, protesteaza vehement si solicita primarului Ion Lungu sa-si ceara scuze publice de la cei care au pus bazele dezvoltarii Sucevei prin munca lor.

“Fara munca acestor oameni a caror povesti fascineaza copiii si nepotii, Suceava nu ar mai putea avea istorie. Trebuie sa le acordam întreg respectul nostru si sa rezolvam problemele reale cu care acestia se confrunta si nu sa-i facem vinovati pentru drepturile si asa mici care le-au fost acordate în Consiliul Local prin initiativa PSD”, a încheiat consilierul OVIDIU DONTU.


Intră acum și în grupul de