Doi bărbați surprinși de polițiștii de frontieră din Brodina cu un autoturism plin cu țigări au abandonat mașina și au fugit spre frontieră, unul fiind reținut


Intră acum și în grupul de

Un număr de 2000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite într-un autoturism, poliţiştii de frontieră suceveni reuşind să reţină pe unul din cei doi bărbaţi care au abandonat maşina.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, a precizat, vineri, într-un comunicat de presă că o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul SPF Brodina a observat, joi după-amiaza,  un autoturism  marca Volvo înmatriculat în Marea Britanie, în care se aflau două persoane şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Poroch Seriţan a spus că în momentul în care bărbaţii au observat echipajul poliţiei de frontieră aceştia au abandonat maşina şi au fugit înspre linia de frontieră.

El a mai spus că poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea unuia dintre ei, acesta fiind un sucevean în vârstă de 44 ani.

În autoturism au fost descoperite în urma controlului 2.000 de pachete cu ţigări de provenienţă Dutty Free, în valoare de 22.000 lei.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, Poroch Seriţan a precizat că ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de