Trei tineri depistați în Fălticeni și Berchișești când conduceau autoturisme deși nu au permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat în acest week-end trei tineri care conduceau autoturisme deși nu au permis de conducere, toți fiind cercetați penal.

Astfel, duminică dimineața la ora 03.00, o patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 209C, din comuna Berchișești, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Poliția Județeană Suceava  au mai antunțat că sâmbătă, la ora 00.30, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Buciumeni din localitate, autoturismul condus de o femeie de 27 de ani, din comuna Boroaia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Sursa citată mai arată că vineri la ora ora 23.15, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Mihai Eminescu din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Vadu Moldovei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice restricționat în perioada 20.02.-21.03.2017.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de