Lanțul sucevean de restaurante Spartan urcă pe locul 4 în țară cu 31 de unități și țintește piețe externe


Intră acum și în grupul de

Lanțul sucevean de restaurante Spartan a ajuns pe locul patru în țară cu 31 de unități deschise în mai multe orașe din România și intenționează să se exindă pe piețe externe.

Unul dintre cei care dețin franciza Spartan, Remus Cosovanu, care deţine restaurante în Timişoara, Cluj şi Deva, a deschis pe 9 februarie cea mai mare unitate stradală din cadrul lanţului, în urma unei investiţii de 110.000 de euro la Timişoara, anunță zf. ro care menționează că noua unitate a înregistrat vanzări în valoare de 10.000 de euro şi a avut două mii de clienţi, în primul weekend de funcţionare.

Potrivit sursei citate, inaugurarea acestui restaurant stradal face parte din strategia de extindere la nivel naţional, dar şi internaţional, pe piaţa maghiară, pe care reţeaua Spartan şi Remus Cosovanu o vor implementa în 2017.

Remus Cosovanu a intrat în această afacere după un stagiu de pregătire ce a durat trei luni desfăşurat în Suceava, iar apoi a deschis primul său restaurant cu o investiţie iniţială de 62.000 de euro, iar în trei ani a reuşit să deschidă şapte restaurante.

Lanțul de restaurante fondat în 2012 de suceveanul Ștefan Mandachi numără acum 31 de unități din care aproape jumătate sunt restaurante, iar restul în sistem de franciză.

Potrivit propriului site, rețeaua Spartan oferă oportunitatea de dezvoltare a unei afaceri în franciză, punând la dispoziție toate informațiile și procedurile necesare pentru cei care doresc să deschidă propriul lor restaurant.(N.B.)


Intră acum și în grupul de