200 de pachete de țigări ascunse în bordul unui autoturism, depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit și confiscat 200 pachete de ţigări în valoare de aproximativ 250 lei, ascunse în bordul unui autoturism condus de un cetățean român.

Potrivit purtătorului de cuvânt al S.T.P.F. Suceava, comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan, în dimineața zilei de marți, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Nicolai S., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

”Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, persoanei și bagajelor, ocazie cu care au descoperit, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat sub planșa de bord,  200 pachete de ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană”, a arătat Serițan.

Ţigările în valoare de 244 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

 


Autoturismul marca BMW, în valoare de 28.000 lei de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționat un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, a mai precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Suceava. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de