Pietoni accidentati din vina lor


Intră acum și în grupul de

Doi pietoni au fost accidentati dupa ce au patruns pe carosabil fara a se asigura. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 12.40, pe drumul judetean D.N.18, în interiorul comunei Cârlibaba, M.GHEORGHE de 63 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile „B,C+E, D+E” din 1963, în timp ce conducea autoturismul marca „Mercedes Benz”, a accidentat-o usor pe S. MARIA, de 52 ani din aceeasi localitate, care a patruns pe carosabil.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, la ora 14.30, pe Calea Burdujeni în spatele Pietei Agroalimentare, U. LUCA, de 22 ani, din localitate, posesor al permisului de conducere categoriile „BE,CE”, în timp ce conducea autoturismul marca „VW LT 35”, nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi, accidentându-l usor pe A. GHEORGHE de 78 ani, localnic, pieton.

Si în acest caz, soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Probe biologice au fost recoltate si victimei.


Intră acum și în grupul de