Au vrut sa arda resturile vegetale si au dat foc la sura si adapostul de animale


Intră acum și în grupul de

Pagube de 20.000 lei s-au înregistrat în urma unui incendiu provocat de un foc nesupravegheat. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Garda de interventie Siret si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Granicesti au intervenit luni, la ora 18:57, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Ionel M. din localitatea Granicesti.

La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta la acoperisul surii si adapostului de animale, existând pericolul extinderii catre casa de locuit, anexa si doua gospodarii învecinate.

Incendiul a fost lichidat dupa trei ore si jumatate, focul distrugând acoperisul surii si adapostului de animale din lemn, pe o suprafata de cca 140 mp, peretii din lemn pe o suprafata de 100 mp, aproximativ 3 tone fân, 800 snopi strujeni, lemn de foc, utilaje casnice si agricole. Pagubele au fost estimate de proprietar la aproximativ 20.000 lei.

În urma cercetarilor, s-a stabilit ca incendiul a izbucnit datorita unui foc deschis în aer liber, lasat nesupravegheat.

Pompierii au reusit sa salveze trei animale, casa de locuit si anexa, doua gospodarii învecinate, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de