Ambulanță plecată să preia un pacient, răsturnată în intersecția de la Biblioteca Județeană, după ce a fost lovită de un autoturism

UPDATE:

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri seară, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu strada Ana Ipătescu, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu ambulanţa condusă de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, care circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind în misiune.

Din impact, ambulanţa s-a răsturnat şi a acroşat autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ambulanţei și a unei femei de 37 de ani, din municipiul Suceava, asistentă medicală aflată în ambulanţă.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

O ambulanță care se deplasa pe bulevardul principal din municipiul Suceava dinspre Primărie spre Burdujeni care mergea cu semnalele luminoase și acustice pornite a fost lovită de un autoturism care venea de pe strada dinspre sediul parchetelor.

 

În urma impactului, ambulanța a fost răsturnată, iar asistenta aflată în ambulanță a fost ușor rănită, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar Ionuț Epureanu.

El a menționat că ambulanța era fără pacient și că urma să preia unul când s-a produs această coliziune.

Epureanu a mai spus că șoferii implicați în accident urmează să fie transportați la spital pentru prelevarea de probe biologice.