Bărbat în comă la SJU Suceava după ce a fost lovit în cap de o ramură a unui copac în timp ce lucra într-o pădure din zona Iacobeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, angajat al unei firme din orașul Frasin, este internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava în comă după ce, în timp ce efectua lucrări de exploatare într-o pădure din zona Iacobeni, a fost lovit în cap de o ramură a unui copac.

Reprezentanții firmei din Frasin a precizat că societatea presta, vineri, servicii de exploatare într-o pădure din jurul localităţii Iacobeni.

În timpul acestor lucrări, un angajat, RM, în vârstă de 28 de ani, a fost accidentat grav ca urmare a căderii unei crăci dintr-un arbore aflat în zona de lucru.

Astfel, în jurul orei 14:00, la doborîrea unui arbore marcat, o ramură a rămas agăţată într-un arbore limitrof, iar ulterior s-a desprins şi, în cădere de la înălţime, l-a lovit pe angajat în zona capului, provocându-i leziuni grave.

Sursa citată menționează că angajatul accidentat purta echipamentul de protecţie necesar pentru lucrările de exploatare.

Bărbatul a fost transportat de urgență la compartimentul de urgenţe a Spitalului din Vatra Dornei, apoi la Spitalul Judeţean de Urgență Suceava, cu leziuni grave în zona cervicală și se află în prezent în comă, sub îngrijiri medicale, la Spitalul Judeţean Suceava.

În acest caz s-a deschis un dosar privind „nerespectare a măsurilor de sănătate şi securitate în muncă”. Reprezentantul societăţii de exploatări forestiere din Frasin a declarat că „regretă incidentul nedorit” şi că va cauta noi soluţii pentru ca evenimente de acest tip să poată fi prevenite.(N.B.)


Intră acum și în grupul de