O sală de agrement și o anexă a unei gospodării din Ilișești au ars într-un incendiu produs de la un scurt circuit la tabloul electric


Intră acum și în grupul de

O sală de agrement și o anexă a unei gospodării din comuna Ilișești au ars în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un incendiu care a izbucnit de la un scurt circuit electric de la tabloul electric  care era defect, în incendiu fiind afectată și casa de locuit.

Potrivit ISU Suceava, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ilișești, au intervenit  cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea  incendiului izbucnit duminică la ora 1.00 la o gospodărie din comuna Ilișești.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la două anexe și la acoperișul casei de locuit (P+1+M), existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste patru ore.

În incendiu au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, acoperișul unei anexe, o sală de agrement, pe 120 de metri pătrați și o altă anexă, în totalitate, pe o suprafață de 180 de metri pătrați. Flăcările au degradat planșeul și pereții camerelor aflate la mansarda locuinței, precum și de la o cameră de la etaj.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție, care prezenta defecțiuni, precizează ISU Suceava.

În incendiu nu s-a înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al sălii de agrement, cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de