Piese de la o motocicletă căutată de autoritățile italiene, descoperite într-un microbuz în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Piese de la o motocicletă căutată de autorităţile italiene au fost descoperite, duminică,  într-un microbuz, în urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din PTF Siret.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Serinţan, doi bărbaţi cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 51 de ani şi respectiv 41 de ani, care călătoreau cu un microbuz înmatriculat în România, s-au prezentat, duminică, în PTF Siret pentru a efectua formalitățile de frontieră.

Poroch Seriţan a spus că în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a constatat că bărbații transportau în compartimentul marfă al microbuzului  mai multe piese de motocicletă.

FOTO: Arhivă

“Existând suspiciuni cu privire la proveniența pieselor, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare ocazie cu care au constatat că acestea provin de la o motocicletă marca Husqvarna, ce figura în baza de date ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de către autorităţile din Italia”, a mai spus Poroch Seriţan.

El a precizat că cei doi bărbați sunt cercetați pentru tăinuire, iar piesele de motocicletă au fost ridicate în vederea confiscării, fiind luată şi măsura indisponibilizării microbuzului folosit la transportul pieselor de motocicletă, în vederea continuării cercetărilor. (Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de