Lidia Felicia Carp – candidatul PC pentru Primaria Falticeni


Intră acum și în grupul de

Conservatorii au anuntat joi, ca din partea PC, la Falticeni va candida o femeia la functia de primar. Este vorba despre Lidia Felicia Carp, om de afaceri din localitate, care a acceptat sa intre în lupta pentru fotoliul de edil-sef. Fara fandoseli sau false idei despre viata, Lidia Carp, a recunoscut ca are 50 de ani, a declarat ca averea ei cea mai mare este „familia” si ca din punct de vedere al experientei administrative a fost timp de un mandat viceprimar al comunei Vadu Moldovei.

Lidia Carp mizeaza foarte tare pe experienta acumulata în timpul în care a predat ca profesor la Colegiul National „NICU GANE” din localitate si pe cea de om de afaceri.

„Ideea mea principala din campanie va fi sa încercam sa transformam Falticeniul într-un oras turistic de interes national. Eu nu vad ca la Falticeni sa se mai dezvolte industria prea mult. Din punctul meu de vedere, trebuie sa facem din oras un pol al serviciilor si al turismului”, a explicat Lidia Carp.

Ea doreste, ca din perspectiva de viitor primar, sa realizeze un bazin de înot, un patinoar si un teren de tenis de câmp pentru tinerii care doresc sa faca sport în localitate.


Intră acum și în grupul de