Oferta turistică a Bucovinei prezentată, în premieră, la Budapesta la Târgul de turism “Utazas 2017″


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a participat în periaoda 2-5 martie la Târgul de turism “Utazas 2017″ din Budapesta în cadrul standului României, organizat de Ministerul Turismului, alături de alți 31 de expozanți, reprezentând agenții de incoming, destinații turistice şi prestatori de servicii turistice, consilii județene și primării, unde a prezentat, în premieră, oferta turistică a Bucovinei.

Potrivit CJ Suceava, tradițiile și meșteșugurile zonei noastre au fost promovate prin prezența în cadrul Târgului a  unui meșter popular din Bucovina care a oferit demonstrații de pictură icoane și ouă.

La Târgul de turism de la Budapesta au fost prezentate programele turistice Paștele în Bucovina, Hora Bucovinei, Întâlniri Bucovinene și Vacanțe în Bucovina.

Special pentru acest eveniment a fost prezentată broșura ”Mănăstirile din Bucovina” în limba maghiară, iar circuitele de turism activ au fost evidențiate prin intermediul hărților turistice, broșurilor de prezentare a stațiunilor turistice Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Pentru atragerea spre Bucovina a turiștilor maghiari care vizitează Transilvania, urmează a fi identificate circuite turistice, care să pună în evidență cele două destinații, precizează sursa citată.

Cei care au vizitat standul nostru s-au arătat foarte interesați de programele promovate de Consiliul Judeţean Suceava, de monumentele UNESCO, de infrastructura pentru tratament si recreere -domeniile schiabile și balneare-, precum și de tradițiile, meșteșugurile și gastronomia zonei, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de