Lungu: Utilitățile pentru Sala Polivalentă vor fi dimensionate pentru întregul complex sportiv care trebuie să se ridice în zonă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că municipalitatea începe procedurile pentru realizarea utilităților pentru Sala Polivalentă și a menționat că aceste utilități vor trebui să fie funcționale când va începe lucrarea.

Lungu a spus într-o conferință de presă că în urma discuțiilor reprezentanților Companiei Naționale de Investiții care finanțează Sala Polivalentă, utilitățile în zonă trebuie să fie aduse inclusiv la organizarea de șantier.

El a arătat că utilitățile vor fi urma un traseu de la blocurile ANL pe cea mai scurtă distanță spre noua investiție, și se vor traversa și terenuri ale Stațiunii de Cercetări Agricole.

Primarul a menționat că utilitățile vor fi dimensionate pentru întregul complex sportiv care urmează să fie realizat în zonă ce include, pe lângă Sala Polivalentă, un stadion modern, două bazine de înot de dimensiuni olimpice, terenuri de sport.

”Vom asigura utilități pentru întregul complex sportiv care se va construi”, a menționat Ion Lungu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de