Accident la Milșăuți cu trei mașini implicate după ce un șofer băut care circula cu viteză cu un Audi A4 a lovit un Audi A6 și un BMW


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost implicate joi seara într-un accident în orașul Milișăuți, iar două persoane au fost rănite și transportate la spital.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Astfel, un șofer în vârstă de 51 de ani, Silvestru Ioneac, care conducea, joi seara, un autoturism Audi A4 pe DN 2 H, în orașul Milișăuți, dinspre Rădăuți spre Suceava, din cauza vitezei și a consumului de alcool, într-o curbă la dreapta a acroșat lateral un Audi A 6 și apoi a intrat frontal într-un autoturism BMW, ambele autoturisme circulând din sens opus.

În urma impactului, șoferul din Audi A4 și cel din BMW au fost răniți și au fost transportați la spital.

Șoferul vinovat de accident a fost testat cu aparatul etilotest având o alcoolemie de 0,55 în aerul expirat, a menționat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu.

El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

De menționat este că rude ale șoferului rănit din BMW au venit la spitalul din Rădăuți unde cei doi au fost transportați și au cerut socoteală șoferului vinovat, iar un echipaj de poliție a intervenit pentru a restabili ordinea.(N.B.)


Intră acum și în grupul de