Tribunalul Suceava a desemnat noua conducere a BEJ


Intră acum și în grupul de

Biroul Electoral Judetean Suceava are o noua conducere, presedinte fiind Maria Andries -vicepresedinte al Curtii de Apel, iar loctiitor Cristinel Grosu-presedinte Sectia Comerciala a Curtii de Apel Suceava. Tribunalul Suceava a adus la cunostinta Biroului Electoral Central, joi, printr-o adresa, înlocuirea judecatoarelor Liliana Condrovici, prsedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana Suceava si Gina Ionela Craciun, loctiitoarea presedintei, cu juristii  Catalin Lucescu si Irina Ghiduc. Prin aceeasi adresa, Tribunalul a mentionat ca, urmare a solicitarii magistratilor, care în perioada 7-11 aprilie s-au aflat în concediu medical, s-a trecut la înlocuirea acestora cu doi juristi de pe lista de rezerva, care la rândul lor au formulat cerere de înlocuire tot din motive medicale.

În aceste conditii, BEC a hotarât ca Presedintele Tribunalului Suceava sa ia masurile necesare pentru completarea listei de rezerva cu magistrati, în vederea desemnarii presedintelui si loctiitorului acestui birou electoral de circumscriptie judetean.

Astfel, presedinte a fost desemnata Maria Andries – vicepresedinte al Curtii de Apel, iar loctiitor Cristinel Grosu-presedinte Sectia Comerciala a Curtii de Apel Suceava. 


Intră acum și în grupul de