Acasă Actualitate PNL Suceava acuza PD-L ca face politica prin presiuni, amenintari si „taxa...

PNL Suceava acuza PD-L ca face politica prin presiuni, amenintari si „taxa de subordonare”


Intră acum și în grupul de

Inspectorul scolar general al judetului, Petru Carcalete, vicepresedinte al PD-L, este acuzat de PNL Suceava ca face presiuni politice „fara precedent” în rândul profesorilor, astfel ca se impune adoptarea unor „masuri de rigoare”. Presedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a exemplificat, vineri într-o conferinta de presa, cu un caz din comuna Straja, unde candidatul PNL pentru functia de primar a fost convins sa nu mai candideze daca vrea sa mai ramâna profesor.

Tiberiu Prodan a spus ca acesta a renuntat la candidatura la presiunile sefului ISJ Suceava, Petru Carcalete, vicepresedinte al organizatiei PD-L.



În aceste conditii, Tiberiu Prodan spune ca PNL Suceava  va adopta „masuri de rigoare”. El a mai adaugat ca metodele de presiune pe care PNL le critica la PSD în perioada 2000-2004 sunt „aduse la apogeu” si folosite acum de PD-L.

Acesta a acuzat PD-L ca face politica prin presiuni, amenintari si „taxa de subordonare”, aratând ca foarte multi dintre cei care se înscriu acum în PD-L o fac de frica, fiind amenintati.

Tiberiu Prodan a spus ca PD-L sfideaza prin nerespectarea legii, aratând ca sigle ale acestui partid au fost amplasate prin diverse localitati fara sa solicite certificate de urbanism.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version