Restaurarea fostei clădiri a Primăriei și alte proiecte de dezvoltare și înfrumusețare a municipiului Câmpulung Moldovenesc promovate de primar


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că mai multe proiecte ale municipalității pentru dezvoltare și înfrumusețarea orașului sunt promovate în acest an, urmând să fie finanțate de la bugetul local, PNDL, CNI și fonduri europene.

El a menționat, pentru News Bucovina, că de la bugetul local suma care va fi alocată pentru investiții se ridică la peste un milion de euro.

Campulung Moldovenesc- foto arhiva

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a menționat că toată clădirea în care a funcționat primăria și care este monument arhitectonic va fi reabilitată și restaurată, lucrările urmând să fie finalizate în acest an.

El a menționat că prin această investiție se pune în valoare o clădire importantă din zona centrală a orașului.

Totodată, primarul Mihăiță Negură a spus că tot din bugetul local se asigură 1,2 milioane de lei pentru modernizare străzi, dar că prin Programul Național de Dezvoltare Locală se depune un proiect de finanțare pentru asfaltarea a 70 de kilometri de drumuri.

Tot prin PNDL ar urma să fie amenajată cabana Obcioara și vila Emil Bodnăraș și o anexă, bunuri ale municipalității, a mai declarat primarul.

El a menționat că prin Compania Națională de Investiții urmează să se realizeze modernizarea complexului sportiv din municipiu.

Mai mult, prin proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional se va moderniza Muzeul Arta Lemnului, dar că vor fi finanțate și noi lucrări pentru spații verzi și amenajări care să înfrumusețeze orașul.

”Avem foarte multe proiecte pe care dorim să le realizăm”, a spus Negură.


Intră acum și în grupul de