Cel mai perseverent vitezoman, depistat de polițiștii suceveni pe DN 2 E. El a fost prins la 10 minute distanță circulând cu 127 de km/h și cu 110 km/h în localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr șofer din județul Neamț și-a pierdut, în doar zece minute, de două ori dreptul de a conduce şi a acumulat două sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale după ce a fost depistat circulând cu 127 km/h și apoi cu 110 km/h în localități sucevene, a anunțat duminică Poliția Județeană Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 127 km/h, în localitate.

El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Ulterior, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism pe DN 2E, pe raza localității Clit cu viteza de 110 km/h și a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut și dovada de circulaţie.

Poiliția Suceava a menționat că poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu, au acționat pentru combaterea excesului de viteză şi consumului de băuturi alcoolice, iar în cadrul acţiunii au fost constatate patru infracţiuni, fiind aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.430 lei, din care 56 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost reţinute șase permise de conducere, din care patru pentru viteză şi au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

Un alt caz a fost al unui bărbat de 29 de ani, din județul Iaşi, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe  DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, cu viteza de 104 km/h, în localitate.

El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.


Intră acum și în grupul de