Dosar penal pentru un bărbat din Marginea, după ce și-a lăsat fiul de 15 ani să conducă mașina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna Marginea s-a ales cu dosar penal după ce și-a lăsat fiul de 15 ani să conducă mașina pe drumul comunal Voievodeasa.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seară, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, autoturismul condus de un minor de 15 ani, din comuna  Marginea și în care se afla ca pasager, tatăl acestuia, un localnic de 63 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, duminică, în jurul orei 19.10, cu acordul tatălui său, care știa că nu posedă permis de conducere, minorul a condus autovehiculul pe drumul comunal Voievodeasa, fiind identificat și oprit de polițiști.

În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 15 ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar tatăl acestuia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, precizează Poliția Județeană Suceava.

 


Intră acum și în grupul de