Tânăr din Arbore, trimis în judecată la trei ani după ce a omorât o bătrână din Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe un tânăr din localitatea suceveană Arbore pentru că în urmă cu trei ani a  tâlhărit, încercat să violeze și a strangulat o bătrână din Milișăuți.

Potrivit rechizitoriului, un adolescent sucevean din comuna Arbore, care la data comiterii faptei avea 15 ani, este acuzat că în 17 mai 2014, a mers cu o mașină de ocazie în orașul Milișăuți cu intenția de a pătrunde în locuința unei femei de 70 de ani pentru a fura bani sau bunuri din interior.

El a pătruns pe poartă în curtea locuinței, de pe o stivă cu balast a luat o bucată de scândură cu o lungime de circa jumătate de metru după care a pătruns în interiorul locuinței pe ușa de acces ce era întredeschisă.

În interior, adolescentul a căutat prin încăperi de unde luat o bluză de damă de culoare neagră, câteva pungi conținând făină precum și două pixuri ce se aflau pe un televizor pe care le-a pus într-o sacoșă după care, prin holul imobilului a ajuns în bucătărie.

Aici, după îndelungi căutări a găsit în sertarul unui dulap  suma de 700 lei  pe care și-a însușit-o.

În momentul în care intenționa să părăsească locuința, a fost surprins de proprietară,  împrejurare în care, pentru a-și asigura scăparea și să rămână cu bunurile furate, i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu pumnii în față, iar femeia a căzut pe jos în bucătărie.

Tânărul a continuat să lovească femeie de câteva ori, i-a aplicat lovituri cu electroșocul lanternei după care, profitând de poziția în care se afla și lipsa ei de apărare a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta, lucru care nu s-a întâmplat datorită lipsei erecției.

El a recurs apoi la un gest obscen introducând în vaginul victimei bucata de lemn pe care o luase din curtea locuinței, în timp ce cu o mână îi obtura căile respiratorii pentru a nu țipa, cauzând astfel în scurt timp decesul victimei.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de