Peste o sută de amenzi aplicate de polițiști într-o singură zi, în urma unei acțiuni în trafic pe ruta Suceava-Poiana Stampei. Doi șoferi au fost prinși conducând cu 120 km/h, respectiv 112 km/h, unde limita era de 50 km/h

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești a organizat şi desfăşurat, miercuri, o acţiune pe DN 17, ruta Suceava – Poiana Stampei, pe linia combaterii excesului de viteză, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 109 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58.570 lei, din care 78 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au reţinut 9 permise de conducere, din care 8 pentru viteză și unul pentru depăşire neregulamentară.

Astfel, un bărbat de 28 de ani, din comuna Coșna, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea autoturismul  pe DN 17, în localitatea Dealu Floreni, cu viteza de 120 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Totodată, un bărbat de 66 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a fost înregistat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul  pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei, cu viteza de 112 km/h, limita fiind de 50 km/h. (Irina Lițu)