Flutur: Avem discuții la începutul lunii aprilie pentru curse de la Suceava pentru Bruxelles, Paris și Spania. Nu am acordul să spun mai multe


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că autoritățile sucevene poartă discuții cu operatori aerieni pentru curse Suceava pentru Bruxelles, Paris sau destinații din Spania.

În cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava, consilierul județean PSD Oana Pintilei a spus că a fost la Bruxelles la Parlamentul European, dar că a discutat și cu români din Suceava și Botoșani care locuiesc acolo și care și-au exprimat dorința pentru o cursă de avion Suceava-Bruxelles.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a răspuns că în atenția autorităților sucevene se află de mai mult timp acest subiect și că se poartă negocieri.

„Nu am acordul să spun mai multe”, a declarat Flutur care a menționat că există proceduri ale companiilor aeriene ca să nu se anunțe astfel de discuții.

”Vom avea în 2-3 aprilie discuții cu un operator să mai deschidem destinații ca Bruxelles, Spania sau Paris”, a spus Flutur.

El a arătat că a poate că este necesar să se creeze și o masă critică de solicitanți pentru ca operatorii să aibă încredere să deschidă noi rute așa cum au făcut cei din Italia sau din Marea Britanie.

 


Intră acum și în grupul de