Flutur: Avem discuții la începutul lunii aprilie pentru curse de la Suceava pentru Bruxelles, Paris și Spania. Nu am acordul să spun mai multe

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că autoritățile sucevene poartă discuții cu operatori aerieni pentru curse Suceava pentru Bruxelles, Paris sau destinații din Spania.

În cadrul ședinței Consiliului Județean Suceava, consilierul județean PSD Oana Pintilei a spus că a fost la Bruxelles la Parlamentul European, dar că a discutat și cu români din Suceava și Botoșani care locuiesc acolo și care și-au exprimat dorința pentru o cursă de avion Suceava-Bruxelles.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a răspuns că în atenția autorităților sucevene se află de mai mult timp acest subiect și că se poartă negocieri.

„Nu am acordul să spun mai multe”, a declarat Flutur care a menționat că există proceduri ale companiilor aeriene ca să nu se anunțe astfel de discuții.

”Vom avea în 2-3 aprilie discuții cu un operator să mai deschidem destinații ca Bruxelles, Spania sau Paris”, a spus Flutur.

El a arătat că a poate că este necesar să se creeze și o masă critică de solicitanți pentru ca operatorii să aibă încredere să deschidă noi rute așa cum au făcut cei din Italia sau din Marea Britanie.