Viceprimarul Marian Andronache: Am încercat să realizăm mai multe aranjamente din piatră. În zona centrală va fi dată în folosință o fântână arteziană rustică


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache a declarat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că în centrul municipiului va fi dată în folosință o fântână arteziană rustică, realizată în regie proprie.

Andronache a spus că în ultima perioadă au fost făcute mai multe aranjamente cu piatră în oraș, în intersecții, dar și în unele parcuri.

„Era păcat ca un județ ca Suceava care are acele pietre din cariera din Pojorâta să nu le folosim. Vin alții din țară și le foloseau și nu le foloseam noi”, a spus viceprimarul.

El a adăugat că și-a dorit de mai mult timp realizarea unor astfel de aranjamente.

„Am dorit să fac acest lucru de mult. Am reușit să aducem acele pietre, să facem aranjamentele respective”, a spus Andronache.

El a adăugat că în parcul de la drapele, șeful de sector de la Domeniul Public a venit cu ideea să facă o fântână arteziană mai rustică, din piatră, care a și fost realizată în regie proprie.

„O vom vedea funcțională anul acesta. Este realizată în totalitate, dar îi lipsește pompa și alimentarea cu energie electrică”, a spus Andronache.

El a menționat că pentru ca fântâna din zona centrală să fie funcțională mai trebuie rezolvată alimentarea cu energie.

„Avem curent de la iluminatul public, dar ar putea funcționa doar noaptea. Soluția ar fi pentru o funcționare non stop”, a spus viceprimarul.(N.B.)


Intră acum și în grupul de