Seful APIA Suceava a demisionat din functie


Intră acum și în grupul de

Directorul Agentiei judetene de Plati în Agricultura (APIA) Suceava, Dragos Juravlea, a demisionat din functie si urmeaza sa fie anuntat drept candidatul PD-L pentru functia de primar al orasului Vicovu de Sus. Surse convergente din PD-L Suceava si din cadrul APIA au declarat pentru www.news-bucovina.ro ca directorul si-a depus demisia, suspendându-se din functia publica de executie pe care o ocupa. Candidatura lui Juravlea urmeaza sa fie aprobata, cel mai probabil, în sedinta din data de 15 aprilie, a PD-L Suceava.

Purtatorul de cuvânt al PD-L Suceava, deputatul Romica Andreica, a fost luni, foarte evaziv în legatura cu gestul lui Juravlea, refuzând sa ofere mai multe detalii cu privire la procedurile ce vor trebui urmate. El a lasat însa sa se înteleaga faptul ca totul face parte dintr-un plan bine pus la punct.

Conform acelorasi surse si alti sefi de institutii publice descentralizate urmeaza sa demisioneze sau sa fie înlocuiti din functie pentru a se putea implica în campania electorala din luna mai. Printre numele vehiculate sunt cele ale lui Petrea Dulgheru (sef DSVSA) si Costel Girigan (ITRSV). 


Intră acum și în grupul de