Acasă Actualitate Seful APIA Suceava a demisionat din functie

Seful APIA Suceava a demisionat din functie


Intră acum și în grupul de

Directorul Agentiei judetene de Plati în Agricultura (APIA) Suceava, Dragos Juravlea, a demisionat din functie si urmeaza sa fie anuntat drept candidatul PD-L pentru functia de primar al orasului Vicovu de Sus. Surse convergente din PD-L Suceava si din cadrul APIA au declarat pentru www.news-bucovina.ro ca directorul si-a depus demisia, suspendându-se din functia publica de executie pe care o ocupa. Candidatura lui Juravlea urmeaza sa fie aprobata, cel mai probabil, în sedinta din data de 15 aprilie, a PD-L Suceava.

Purtatorul de cuvânt al PD-L Suceava, deputatul Romica Andreica, a fost luni, foarte evaziv în legatura cu gestul lui Juravlea, refuzând sa ofere mai multe detalii cu privire la procedurile ce vor trebui urmate. El a lasat însa sa se înteleaga faptul ca totul face parte dintr-un plan bine pus la punct.



Conform acelorasi surse si alti sefi de institutii publice descentralizate urmeaza sa demisioneze sau sa fie înlocuiti din functie pentru a se putea implica în campania electorala din luna mai. Printre numele vehiculate sunt cele ale lui Petrea Dulgheru (sef DSVSA) si Costel Girigan (ITRSV). 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version