Urmărire în noapte în Burdujeni. Un adolescent băut care conducea o mașină a încercat să scape de urmărirea Poliției, dar a fost prins și încătușat


Intră acum și în grupul de

Un adolescent băut care a condus vineri dimineața un autoturism a fost încătușat de polițiști, după ce acesta a fost urmărit în trafic și a reușit să fugă de blocajul polițiștilor, fiind prins ulterior.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în timp ce acționa, vineri dimineața în jurul orei 2, în zona gării Burdujeni din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și blocarea acestuia după circa 50 de metri.

Astfel, în momentul în care polițiștii au coborât din autospecială, conducătorul auto a demarat în marşarier şi a plecat spre cartierul Iţcani.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe șofer, un tânăr de 17 ani din localitate, care, a devenit recalcitrant, motiv pentru care,  a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de