Cursa regulată Veneția(Treviso) -Suceava va fi inaugurată sâmbătă. Din 26 martie vor începe cursele spre Roma (Ciampino) și Bologna

Cursa regulată Veneția-Suceava operată de Wizz Air va fi inaugurată sâmbătă cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.

Cursa de sâmbătă va pleca de pe aeroportul Veneția Treviso la ora 9.20 și va ateriza la Suceava la 12.15 urmând să plece spre Veneția Treviso la ora 12.45 și să ajungă la destinație la ora 13.50.

Până în 25 martie cursele spre Veneția vor circula după un program intermediar, sâmbătă și marți, urmând ca din 26 martie să circule luni și vineri.

După intrarea în vigoare a programului de vară, din 26 martie, cursa Venetia-Suceava va pleca din Veneția la ora 15.35, va ateriza la Suceava la ora 18.30, va pleca de la Suceava la ora 19 și va ajunge la Veneția la ora 20.05.

Tot după data de 26 martie vor fi inaugurate și cursele regualte Roma(Ciampino) cu trei frecvențe săptămânale-marți, joi și sâmbătă și Bologna, tot cu trei frecvențe săptămânale în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Potrivit programului de vară, cursele Wizz Air spre Londra (Luton) și Milano (Bergamo) vor avea patru frecvențe săptămânal, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, iar cursa spre Londra va avea cinci frecvențe săptămânale din 29 iunie când va mai fi introdusă o cursă în ziua de joi.

Pe parcursul perioadei de vară compania Wizz Air va introduce curse suplimentare în perioada sărbătorilor pascale, dar și în perioada începerii anului școlar.

Autoritățile sucevene sunt în discuții cu operatori aerieni în vederea creșterii numărului de destinații externe, fiind avute în vedere curse spre Bruxelles, Paris dar și destinații din Spania, după cum a declarat, joi, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.