Șofer băut din Mălini a provocat un accident în Cornu Luncii și a ajuns cu mașina în șanț


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Mălini a ajuns duminică dimineața cu mașina într-un șanț de pe marginea unui drum din Cornu Luncii după ce, băut fiind, a pierdut controlul mașinii și a lovit un podeț.

Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată duminică dimineața prin 112 despre faptul că, pe raza comunei Cornu Luncii, o maşină este răsturnată într-un şanţ.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, pe raza comunei Cornu Luncii, pe fondul neatenției, un tânăr de 25 de ani, din comuna Mălini, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un podeț din faţa unei locuinţe, după care, s-a răsturnat cu maşina în şanţ.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, informează Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de