Tragedie într-o familie la Dumbrăveni după ce o tânără s-a răsturnat cu mașina: Un copil de 14 ani a murit, iar alți trei cu vârste de 9, 16 și 18 ani au fost răniți


Intră acum și în grupul de

O tânără de 24 de ani a provocat, duminică seara, un accident rutier în urma căruia un copil de 14 ani a murit, iar alți trei au fost răniți, din care unul grav.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Anca Badale, a declarat că duminică seara în jurul orei 21.40, Cornelia Franciuc de 24 de ani din comuna Dumbrăveni, a condus un autoturism Ford dinspre Dumbrăveni spre Verești, iar în interiorul localității a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe un teren agricol.

În urma accidentului, un copil de 14 ani, Eusebiu Franciuc, a murit.

Totodată, a fost rănită grav, Claudia Franciuc (16 ani) care are politraumatism prin accident rutier cu traumatism cranio- cerebral, plagă sprâncenară stângă, entorsă coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală stânga, fracturi costale și ruptură de splină.

În accident au mai fost răniți ușor Flaviu Franciuc (9 ani), Simon Franciuc (18 ani) și tânăra aflată la volan, care au suferit traumatisme.

Tânăra este cercetată penal penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (N.B.)


Intră acum și în grupul de