Doua scoli din Radauti calificate la faza nationala a Concursului de proiecte “Made for Europe”


Intră acum și în grupul de

Doua scoli din Radauti au obtinut premiul I la faza judeteana a Concursului de proiecte “Made for Europe”, ele calificându-se la faza nationala care va avea loc la Târgu Mures, în perioada 1-3 mai. Echipa de la Scoala Nr. 2 Radauti a câstigat cu proiectul “Cetateni ai scolii, cetateni ai comunitatii, cetateni ai Europei”, iar cea de la Scoala Nr. 4 Radauti cu “Gradina botanica, loc ecologic, estetic si de recreere”.

Faza judeteana a debutat pe 24 martie, fiind înscrise în concurs sapte unitati scolare din judet la sectiunile Proiecte Socrates, Proiecte Leonardo da Vinci, Proiecte de dezvoltare scolara si Proiecte pentru Învatamânt Rural. Au obtinut premiul II echipele de la Scolile “Teodor Darie” din Câmpulung Moldovenesc si Scoala Nr. 10, fiind acordata si o mentiune Scolii cu clasele I-VIII Pârtestii de Sus.

Este o competitie adresata unitatilor scolare care au derulat proiecte finantate prin programe comunitare în anul scolar anterior, având drept scop  “valorizarea si promovarea experientelor pozitive în derularea proiectelor finantate prin programe comunitare, stimulând creativitatea, inovatia si spiritul de competitie”.


Intră acum și în grupul de