Sucevean reținut de Poliția de frontieră după ce a trecut ilegal granița împreună cu alte două persoane


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reţinut, duminică, de o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul SPF Vicovu de Sus după ce a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România împreună cu alte două persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, duminică, trei persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România şi care se îndreptau în fugă spre interiorul ţării.

El a spus că polițiștii de frontieră au reuşit să reţină pe unul din cei trei fugari, respectiv un sucevean în vârstă de 22 ani.

“Polițiștii de frontieră au procedat la informarea autorităţilor de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, care ne-au comunicat faptul că pe teritoriul Republicii Ucraina au fost descoperite 6 baxuri cu ţigări, marca Marble, de proveniență ucraineană”, a mai spus comisarul şef Ilie Poroch Seriţan.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă la contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, în continuare, fiind făcute verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de