Ceremonia de învestire a Silviei Boliacu în funcția de subprefect al județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Ceremonia de investirea in functie a noului subprefect al judetului Suceava, Silvia Boliacu, a inceput cu opt minute mai devreme.

La prezidiu se afla fostul subprefect Ionut Cretuleac, prefectul Mirela Adomnicai si vicepresedintele CJ, Gheorghe Nita.

In sala ”Ștefan cel Mare” din Palatul Administrativ se afla mai multi  directori de descentralizate, primari si functionari ai Prefecturii Suceava. Nici un parlamentar nu participa la ceremonie.

Silvia Boliacu:

”Tin sa va asigur ca din functia mea, impreuna cu prefectul si cu cei din Prefectura, pe care ii stiu de multa vreme, vom veghea la respectarea legii. Ma bazez pe o colaborare foarte buna cu sefii serviciilor deconcentrate. Vreau sa implementam programul Guvernului si politicile sale in teritoriu.”

Ionut Cretuleac:

”In mod deosebit as vrea sa multumesc sefilor din MAI si Ministerul Apararii. A fost o onoare sa slujesc alaturi de dvs.”

Mirela Adomnicai:

”Ii multumesc dlui Cretuleac pentru activitatea depusa in cadrul celui de al doilea amandat de subprefect, care a fost intens din perspectiva activitatilor. Apreciez cum a inteles sa ma sprijne. Mai ales ieri, cand a fost la Crucea si a ramas acolo pana cand s-au clarificat   intr-un fel lucrurile.

Nu va fi usor pentru ca e vorba de modificari legisltive radicale. In esenta, statutul prefectului si subprefectului urmeaza sa fie reformat radical. Am convingerea ca dna Boliacu va aborda cu maxim profesionalism functia sa, cum a facut cu toata activitatea sa de pana acum.”

Ceremonia s-a finalizat in 10 minute.


Intră acum și în grupul de