Primarul Ion Lungu le cere combatantilor care il acuza de tot felul de ilegalitati, sa se adreseze organelor abilitate


Intră acum și în grupul de

Primarul în exercitiu al Sucevei, Ion Lungu, le-a recomandat contra-candidatilor sai, care îl acuza de diferite ilegalitati, sa foloseasca doar „calea legala”, încurajându-i sa a se adreseze organelor abilitate în acest sens. Ion Lungu a facut acest lucru dupa ce candidatul PSD Suceava pentru primarie l-a acuzat ca lucrarile pentru scolile din municipiul Suceava au fost facute de firma fratelui geaman al primarului, lasând sa se înteleaga faptul ca lucrurile nu ar fi tocmai în regula. Ion Lungu, a spus într-o conferinta de presa, ca observa cum este criticat de adversarii politici pentru „lucrurile care le-am realizat în municipiu” si considera ca în mai multe cazuri, „este vorba de gusturile fiecaruia”. Acesta a aratat ca unora nu le place culoarea portocalie a apei din fântânile arteziene sau autobuzele cumparate de municipalitate si ca aici e vorba de gusturile fiecaruia si ca doar cetatenii sunt cei care vor decide. „Pentru suspiciuni ca ar fi lucruri nu tocmai legale, calea este legea. Sunt organe abilitate în acest sens”, a tinut sa precizeze primarul Sucevei.

Pe de alta parte, Ion Lungu l-a acuzat pe consilierul local PSD – Ovidiu Dontu (candidatul partidului la Primarie) ca, în calitate de director general al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, a încercat sa faca „afaceri” cu Primaria si ca prin organizarea unui festival al berii, în luna august a anului 2006, pe esplanada din centrul orasului a încasat sume mari de bani de la comerciantii prezenti, dar ca a afectat grav imaginea orasului. Primarul Lungu a prezentat, destul de plastic, imaginea pe care Ovidiu Dontu ar fi facut-o Sucevei, cu acei „tuciurii care-si spalau gratarele în fântânile arteziene ale Sucevei”.  

Consilierul local Ovidiu Dontu, a deschis luni, o lista cu lucrarile executate la unitati scolare din municipiul Suceava de firma fratelui geaman al primarului municipiului, Constantin Lungu, urmând sa-i trimita primarului o scrisoare cu evidenta exacta a lucrarilor.


Intră acum și în grupul de