Cel mai important proiect de retail din regiunea Moldovei, deschis la Suceava


Intră acum și în grupul de

Deschiderea celui mai important proiect de retail din regiunea Moldovei, parcul de retail Shopping City Suceava, a fost anuntata miercuri de Priceton Investments. Directorul Shopping City Suceava, Mircea Petrariu, a declarat într-o conferinta de presa, ca acest parc de retail din municipiul Suceava a creat 2000 de locuri de munca, dintre care 400 numai la Carrefour, care este cel de-al 12-lea magazin deschis de aceasta firma în tara. Acest parc de retail pune la dispozitia cumparatorilor, pe o suprafata închiriabila de 47.100 mp, o gama foarte larga de produse si servicii, iar Galeria Comerciala, de aproape 13.000 mp, include peste 120 magazine.

Noul centru comercial este prevazut cu 1.400 locuri de parcare, aer conditionat si numeroase locuri de relaxare si se adreseaza locuitorilor municipiului Suceava, cât si celor din zonele învecinate.

Presedintele Mobexpert, Dan Sucu, initiatorul proiectului, a declarat ca a investit în proiectul de la Suceava, deoarece are încredere în aceasta zona si în potentialul ei de dezvoltare.  

La rândul sau, CEO Altex, Adrian Urda, a spus ca prin gama de 15.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multumedia, expuse pe o suprafata comerciala de 2.950 mp, Media Galaxy Suceava ofera ultimele noutati si servicii de retail la cele mai înalte standarde. Acesta a mentionat ca vor fi introduse curse gratuite de autobuz spre Shopping City Suceava din orasele Gura Humorului si Radauti pentru persoanele interesate.

Priceton Investments si Argo Real Estate Opportunities Fund  intentioneaza sa extinda parcul de retail Shopping City Suceava, fiind preconizata extinderea suprafetei închiriabile cu 5.000 pâna la 10.000 mp, spatiu care va include si zone de recreere, în care se vor putea desfasura mai multe tipuri de activitati pentru petrecerea timpului liber.

Investitia în parcul de retail Shopiing City Suceava se ridica la valoarea de 70 de milioane de euro. 


Intră acum și în grupul de