Acasă Actualitate Serviciul de inmatriculari Suceava are nevoie de un sediu nou

Serviciul de inmatriculari Suceava are nevoie de un sediu nou


Intră acum și în grupul de

Secretarul de stat în MIRA, Victor Paul Dobre, a declarat miercuri, la Suceava, într-o conferinta de presa, ca a constatat ca Serviciul de permise, înmatriculari si examinari functioneaza în conditii improprii la Suceava, fiind vorba de doua foste garaje, si a recunoscut ca personalul îsi face datoria si în aceste conditii grele.

„Va fi nevoie de ajutorul nostru, de la nivel central, pentru a gasi o solutie mai buna, spatiu mai bun, un spatiu nou”, a spus secretarul de stat în MIRA.



Acesta a precizat ca vor fi alocate fonduri pentru o mai buna functionare a acestui serviciu.

Paul Dobre a spus ca adresabilitatea la Serviciul de permise, înmatriculari si examinari este de 850 de cetateni pe zi.

Cât priveste Serviciul de pasapoarte, secretarul de stat în MIRA a spus ca spatiul este rezonabil si cu o mai buna organizare se poate ca serviciul sa functioneze normal.

Victor Paul Dobre a apreciat activitatea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, care este una din cele mai mari unitati din tara.

„ISU Suceava îl apreciez foarte mult. Mi-a placut modul de organizare, comanda unitatii”, a spus Paul Dobre, care a aratat ca aceasta este una din cele mai mari unitati din tara, cu aproape o mie de angajati.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version