Infiintarea Directiei pentru Proiecte Europene – motiv de disputa


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect al judetului Suceava, Vasile Ilie (PD-L), i-a replicat miercuri presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, în privinta subiectului numit Directia pentru Proiecte Europene din cadrul CJ, explicând ca proiectele pe care le lanseaza democrat liberalii au întotdeauna la baza date de actualitate. Mîrza i-a reprosat lui Vasile Ilie ca „spune bazaconii” si ca nu cunoaste organigrama CJ.

În replica, Ilie a explicat ca de fapt cel care este în afara subiectului se numeste Gavril Mîrza. „Organigrama se pare ca nu a mai fost citita de presedintele CJ din 1992, de când a ajuns în conducerea Consiliului. La propunerile constructive ale PD-L, ce-mi raspunde domnul Mîrza, desi pe el nu l-am întrebat nimic: ca el are un serviciu, si nu o directie asa cum am propus eu, care are si alte activitati de facut!”, a spus Vasile Ilie într-o conferinta de presa.  

El a explicat ca drumurile judetene sunt într-o avansata stare de degradare si ca exista pericolul închiderii Aeroportului Suceava. „Sunt doar doua dintre marile probleme ale judetului. Cred ca are un mare curaj domnul Mîrza, cu realizarile pe care le are, sa mai candideze la presedintia CJ”, a conchis Vasile Ilie.


Intră acum și în grupul de